USEK

Vi är ett gäng som alltid har kul!

Detta händer höst/vinter 2020

Detta coronaår har varit en påfrestning för oss alla.

Många har drabbats mycket värre än Lemshaga Ridklubb och Ponnystall Stockholm. Men även hos oss har pandemin satt sina spår.
Den nuvarande styrelsen för Lemshaga ridklubb har beslutat att inte öppna kafeterian igen.

Eftersom de nuvarande ledarmöterna kommer att lämna sitt uppdrag i samband med årsmötet 2021 (som även informerats via mail till alla medlemmar) så får den nya styrelsen naturligtvis själv bestämma om ridklubben ska driva kafeterian vidare.

Folkhälsomyndighetens rekommendationer.

Lemshaga ridklubbs ungdomssektion - usek

USEK bedriver aktiviteter som bidrar till att göra ridning och hästhållning ännu roligare och bättre.

Exempel på aktiviteter är rykttävling, käpphästhoppning, filmkväll, äggjakt, luciatåg och loppis.

MEDLEMSAVGIFT

Medlemsavgiften 2020 är 350 kr per elev.
Observera att alla som rider på Ponnystall Stockholm ska vara medlemmar i Lemshaga Ridklubb. Detta bland annat för att olycksfallsförsäkringen ska gälla.

Ridklubben anordnar bland annat föräldrautbildningar, tävlingar och andra aktiviteter varje år för våra medlemmar.

Inbetalning görs till Lemshaga Ridklubb på BG 696-5099 (inte till Ponnystall Stockholm)
Det går även att betala avgiften med SWISH – 123 011 1823, +3kr ange elevens för och efternamn.

Finns det intresse av att sitta med i styrelsen eller hjälpa till att planera eller delta vid tävlingar och aktiviteter så tas den hjälpen tacksamt emot!

Har ni frågor så maila ridklubb@lemshagaridklubb.se