USEK

Vi är ett gäng som alltid har kul!

Detta händer höst/vinter 2020
  • Lördag 31/10 kommer vi i USEK att anordna Löshoppning på Ponnystall Stockholm med några av våra mysiga ponny. Det kostar 50kr/person inkl fika. Betalning sker på plats. Vi kommer att ta in 10 elever per omgång. De föräldrar som betalat följer med sitt barn samtidigt så vi kan hålla distans. Hjälm är ett måste till barnen.
    Vi börjar ta betalningen kl.12:00. Vi fikar innan löshoppningen. Löshoppningen startar kl. 12:45.     Vi följer FHM rekommendationer
  • Käpphäst tävling
  • Grillkväll
  • Rykttävling
  • Luciatåg

Fortfarande hänvisar vi till Folkhälsomyndighetens rekommendationer. Följer vi inte detta så kan vi bli tvungna att ställa in evanemangen.

Lemshaga ridklubbs ungdomssektion - usek

USEK bedriver aktiviteter som bidrar till att göra ridning och hästhållning ännu roligare och bättre.

Exempel på aktiviteter är rykttävling, käpphästhoppning, filmkväll, äggjakt, luciatåg och loppis.

MEDLEMSAVGIFT

Medlemsavgiften 2020 är 350 kr per elev.
Observera att alla som rider på Ponnystall Stockholm ska vara medlemmar i Lemshaga Ridklubb. Detta bland annat för att olycksfallsförsäkringen ska gälla.

Ridklubben anordnar bland annat föräldrautbildningar, tävlingar och andra aktiviteter varje år för våra medlemmar.

Inbetalning görs till Lemshaga Ridklubb på BG 696-5099 (inte till Ponnystall Stockholm)
Det går även att betala avgiften med SWISH – 123 011 1823, +3kr ange elevens för och efternamn. Nu kan Ni även betala medlemsavgiften via Ponycontrol

Finns det intresse av att sitta med i styrelsen eller hjälpa till att planera eller delta vid tävlingar och aktiviteter så tas den hjälpen tacksamt emot!

Har ni frågor så maila ridklubb@lemshagaridklubb.se